Projektet tona

Konstruksion rrugësh & Infrastrukture

Disa nga rrugët më të spikatura që kemi ndërtuar ndër vite janë:
– Unaza e Jashtme e Tiranës
– Zonë bregdetare në fshatrat Jalë dhe Dhërmi
– Unaza e Himarës
– Rruga Sevaster – Kalivaç
– Dhërmi-Qeparo

Klikoni më poshtë për të gjetur listën e plotë të projekteve.

Projekte ndërtimi

Disa nga ndërtesat që kemi ndërtuar ose rindërtuar janë:
– Ndërtimi i RSU
– Ndërtimi i hotelit “Drymades Inn”.
– Ndërtimi i shkollës “Karl Gega”.
– Ndërtimi i Green Coast Resort në Palasë
– Rikonstruksioni i Bashkisë së Tiranës

Klikoni më poshtë për të gjetur listën e plotë të projekteve.

Projekte elektrike

Disa nga projektet elektrike që kemi ndërtuar:
– Linja ajrore e dyfishtë 20kv Himarë-Qeparo-Borsh-Bunec
– Linja kryesore elektrike 35 kv për nënstacionin e Dhërmiut
– Nënstacioni elektrik i lëvizshëm i Himarës
– Rrjeti i shpërndarjes elektrike 20 kV në Tiranë
– Ndërtimi i rrjeteve të shpërndarjes elektrike 20 kV

Klikoni më poshtë për të gjetur listën e plotë të projekteve.

Projekte të tjera infrastrukture

Projekte të tjera përfshijnë:

– Menaxhimi i mbetjeve në Palasë
– Bankinë valëpritëse për Porto Romanon
– Stacioni i transferimit të mbetjeve të Himarës
– Magazinim LPG në Porto Romano
– Stacionet bazë të telefonisë celulare

Klikoni më poshtë për të gjetur listën e plotë të projekteve.

0 +
Vite eksperiencë
0 +
Projekte të përfunduara
0 +
Personel

Punoni me ne

Ne kemi të gjitha licensat e duhura për të ndërtuar dhe restauruar të gjitha llojet e konstruksioneve dhe rrugëve në Republikën e Shqipërisë, bashkë me të gjitha certifikatat ISO të Standarteve Europiane, që projekti juaj të jetë në dorë të sigurta me ekipin tonë prej ekspertësh.

Ndërtimi i rrugëve & infrastrukturës

Fokusi ynë kryesor janë rrugët urbane, inter-urbane dhe rigjenerimi i brigjeve.

Projekte ndërtimi

Ndërtesat tona përfshijnë shkolla, ndërtesa kolektive, vendpushime dhe hotele.

Projekte elektrike

Projektet elektrike përfshijnë linjat ajrore të tensionit të lartë, kabinat dhe nënstacionet.

Kontakto